Tervetuloa Helin blogiin

Esittelen näillä sivuilla tekemiäni käsitöitä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

perjantai 25. kesäkuuta 2010

Pinkit mekot

Kaksi mekkoa jotka olen ommellut jo viikko sitten. Ostimme uuden kameran ja sen käytön opetteleminen on vienyt turkasen paljon aikaa. Kaupassa myynnissä olevat kankaat kuvasin useana päivänä. Päivällä kuvasin  kankaat ulkona ja illalla puuhastelin kuvankäsittelyohjelman kanssa. Kun tulos oli huono niin seuraavana  päivänä sama uudestaan. Niin että ompelemiseen ei ole viime viikolla  jäänyt juurikaan aikaa. Juhannuksen vietän koirien kanssa kahdestaan niin että eiköhän tässä jotakin ompeluksiakin saa aikaiseksi.

Mekot ovat puuvillaa ja kokoa 104 cm ja 116 cm.  Pienemmässä mekossa koristeena on joutsen-nauhaa sekä pitsiä. Isompaan mekkoon olen ommellut sydännauhaa sekä pitsiä.  Helma pienemmässä mekossa on pinkki pallosesta pallokankaasta  ja toisen mekon helman olen tehnyt Hilcon vaaleanpunaisesta Vichy-Karo  ruutukankaasta.

Kerttu  lupaa minulle aina ennen valokuvien  ottamista  että hän ei tänään  heilu kuin heinämies,  lupaus ei vain ole vielä pitänyt. Typykän kuvaaminen käy päivä päivältä vaikeammaksi ja hermoja raastavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti