Tervetuloa Helin blogiin

Esittelen näillä sivuilla tekemiäni käsitöitä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

tiistai 24. elokuuta 2010

Tunikoita

Olen ommellut vuorostaan tunikoita. Kukallisia tunikoita tein kolmea kokoa 80 cm, 98 cm ja 122 cm. Kangas on Hilcon puuvillapopliinia. Pääntie ja hihansuut sekä taskun kantit ovat ruudullista puuvillaa. Hihoihin ja tunikan yläosaan olen ommellut kumilankapoimutuksen. Pääntiellä ja hihansuissa on kapeat kuminauhat. Hihat ovat vajaamittaiset vaikka ne ei kuvassa näy. Edessä on iso tasku nenäliinaa varten. Tunikat ovat myynnissä kaupassani.

Kirahvi kuvioinen tunika on kokoa 86 cm. Kangas on Michael Miller kokoelmasta. Piristeenä käytin Hilcon ruudullista puuvillaa.

Valokuvaamiseen tulee uusia haasteita kun ei voi kuvata enää ulkona auringonpaisteessa. Siedettävän kuvan saamiseen joutuu ottamaan kovasti kuvia. Niinpä mallilla alkaa hymy hyytyä kun joutuu olemaan kauemmin kuvattavana.
Onko teillä toisilla blogia kirjoittaessa ongelmana tekstin hitaasti  ilmestyminen. Kun kirjoitan niin menee ainakin minuutti kun kirjain ilmestyy ruutuun. Varsinkin kun pitää korjata tekstiä niin kestää ennen kuin teksti pyyhkiytyy pois. Tämä on raivostuttavaa ja se aiheuttaa virheitä jo muutenkin huonoon kirjoittamisen taitoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti