Tervetuloa Helin blogiin

Esittelen näillä sivuilla tekemiäni käsitöitä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

lauantai 13. helmikuuta 2010

ostoksia

 

Iinulta tuli tilattua taasen kangasta. Alin kangas on kerman väristä velouria.
Viininpunainen kangas on bio-pellavaa oikein mukavan tuntuista kangasta. Olin suunnitellut tekevän uuden Ottobre- lehden  mukaisen tunikan johon olisin lisännyt taskuja niin kuin Marimekon iloisessa takissa. Taidan kuitenkin tehdä kesäksi mekon. Meidän neiti ei käytä kun yhtä kerrosta vaatetta kerrallaan. Kotona yleensä hyppelee paidassa ja sukkahousuissa ja monesti ei ole edes sukkahousujakaan jalassa. 
Punainen kangas on Jumbo dots  popliinia ja se mielestäni aivan mainion tuntuinen kangas laskeutuva ja kevyttä.
Ylin kangas on kerman värinen resoria. Resori on saman värinen velourin kanssa vaikka tässä kuvassa näyttää toisin.
Samaan aikaan sain tilaamani paketin nauhoja ja velours-motiivieja Farbenmixiltä. Farbenmix on suosikki kauppojani. Tilaus tulee 4-5 päivässä kotiin postilaatikkoon. Kun tilaa 80 eurolla ei tule posti- eikä toimitusmaksuja.
Yhtä aikaan Farbenmixin tilauksen kanssa tein tilauksen myös Michas-Stoffecke:ltä ja sitä saa odotella 2-3 viikkoa ja aina tilatessa menee 25 euron postimaksut mutta ettei vaikuttaisi huonolta niin ainakin edellinen tilaus tuotiin kotiovelle. Tässä tilauksessa tilasin nauhojen ja velours-motivien lisäksi kangasta. Ensin suunnittelin tilaavani samoja kankaita Ruotsista tygpyssling mutta siinä kaupassa oli vielä kalliimmat toimitusmaksut kun saksalaisessa kaupassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti