Tervetuloa Helin blogiin

Esittelen näillä sivuilla tekemiäni käsitöitä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Legginsejä ja yöpi

Pino legginsejä. Kerttu on saanut päähänsä että sukkahousut ovat huonot jalassa ja niinpä vain legginsit ja sukat kelpaavat jalkaan. Olenkin ommellut lähes jokaisesta Campan raitatrikoo väristä housuja. Legginsit on siitä mukavat housut että menevät pitkään. Pienimmät kaapista löytyvät housut ovat koka 86 cm ne olivat jo aika piukeat ja lahkeen mitta oli vain pikkasen polven alapuolelle, mutta polvisukka pelasti tilanteen. Nyt voi ne laittaa pois käytöstä kun sain uusia aikaiseksi. Uudet housut ovat kokoa 104 cm ja menevät taas pari vuotta :)


Toinen pinttymä tytölläni on että yöpiksi kelpaa ainoastaa mekkoyöpit. Neiti Rosenrotheista olen ommellut jokaisesta ( neljästä ) väristä samanlaisia yöpejä. Yöpin koko on 104 cm. Vielä pöydällä odottaa helman laittoa vihreä mekkoyöpi. Sitten luulisi vähäksi aikaan yöpit riittävän kunnes tulee jokin uusi vaatimus.

Vielä neidin pinttymistä sen verran että kolmas on että joka päivä pitäisi saada mekko päälle. Siinä asiassa olen saanut käyttää luovuutta sillä ei niitä meillä ole kovin montaa kun ei typykälle aikaisemmin ole kelvannut mekot.  Yksi vuotiaana sopivan kokoinen ollut mekko on  hyvä pikkumekko, puseron mittainen mutta hyvin kelpaa. Jossakin vaiheessa pitänee alkaa ompelemaan uusia mekkojakin.

1 kommentti:

  1. Omalla esikoisella on ihan samat pinttymät, tosin hän on jo 7v =D. Ehkä ne sukkikset alkaa olla lapselliset...

    VastaaPoista

Jätä kommentti