Tervetuloa Helin blogiin

Esittelen näillä sivuilla tekemiäni käsitöitä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Myyntiin paitoja

Paidat ovat kokoa 104 cm. Olen  ommellut paidat Hilcon sinisestä interlockneuloksesta joka sopii mainiosti  ja siniharmaa-valkoisen Campan raidallisesen trikooseen.  Resorit ovat myös Hilcon valikoimista. Kuvat olen applikoinut interlockneuloksista  ja apinan silmälappu on velouria. Nauhat ovat Tildan puuvillapolvekenauhoja. Koristenauhat ovat Janeas-Worldin suunnittelemia sekä Michas Stoffecken tuotantoa. Applikointi kuvat olen ommellut ensin vesipestävälle huovalle ja sen jälkeen kiinnittänyt puseroon.
Sitten on samoista materiaalesita tehdyt merirosvolaivapaidat. Koko on kummassakin 110 cm. Näihin olen lisännyt silityskuva tähdet.

Avaruusrakettipaidassa on applikointikuva myös selässä. Selkäpuolen kuva on planeetta tai sateliitti joka tapauksessa avaruuteen liittyvä. Tässä olen myös käyttänyt silityskuva tähtiä. Paidan koko on 116 cm.

Kaupan sivuilla on puseroista myös selkäpuolen kuvat.


Olen yrittänyt tehdä ompeluja sarjassa. Minulla on noin viisikymmentä kuvaa ommeltuna joista on tulossa eri vaatteisiin koristeluja myös tytöille sopivia kuvia on valmiina. Seuraavaksi olisi odottamassa ompelua turkoosinsiniset vaatteet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti