Tervetuloa Helin blogiin

Esittelen näillä sivuilla tekemiäni käsitöitä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Puuvillakankaisia hameita


Tein liivihameita yhdistellen Streifzuge puuvillakangasta ja Hilcon Vichy ruutuja sekä kuviollisa amerikkalaisia  puuvillakankaita.  Hameita olen koristellut nauhoilla ja pitsillä. Hameita tein neljä kappaletta, kaksi kokoa 104 cm sekä 110 cm ja 122 cm kokoiset.
Sama malli kuin edellä, kankaina nyt Hilcon Emily Circle puuvillakanagasta ja Vichy ruutua sekä amerikkalaisia puuvillakankaita. Harmi kun ei tullut otettua kuvia takaa, niistä näkyisi kankaassa olevat raidat.

Kellohelmaisia hameita. Lilasävyinen hame on tehty Hilcon puuvillakankaista ja punainen Summer points popliinista ja Lena puuvillakankaasta. Punaisen hameen alla on roosa tyllihame, jonka helman kanttasin punaisella pallopopliinilla. Lilan sävyisiä hameita tein kuvan 104 cm koon lisäksi koot 110 cm ja 122 cm. Punaisia hameita tein kaksi kokoa 104 cm ja yhden 122 cm kokoisen. Tyllihameita ompelin myös kolme.
Punaisiin hameisiin piti saada myös sopivat paidat. T-paidan olen ommellut roosasta trikooneuloksesta ja kantit ovat pallokuvioista trikooneulosta. Paidan kuva on kimalteleva silityskuva.
Hame kukallisista ja ruudullisesta puuvillakankaista. Taskun suut ja helma on kantattu kuten liivihameissakin. Vyötäröllä on kuminauha. Hame on kokoa 104 cm.

Nyt kun hameita olisi käytettäväksi, niin eikös neiti kulje riekaleisessa ja likaisessa "balettimekossa" kaupan keiju rooliasussa.

1 kommentti:

Jätä kommentti