Tervetuloa Helin blogiin

Esittelen näillä sivuilla tekemiäni käsitöitä. Kommentteja otetaan mielellään vastaan.

torstai 8. syyskuuta 2011

Tunikoita ja vähän muutakin

Minä kerkeän niin harvakseltaan päivittämään blogia. Niinpä oli suuri ja iloinen yllätys että lukijoita oli viime viikojen aikana tullut useita lisää. Kiitokset Peikkolapset- bloggaajalle tunnustuksesta. Minä olen onneton tapaus tässä blogin ja facebookin käyttäjänä minulla ei ole hajuakaan mitä kaikkea näihin kuuluu ja pitäsisi tehdä.

Tässä sitten viimeisten viikojen ompeluja.Kettukuvioisen tunikan olen tehnyt Florafox puuvillakankaasta, violetista ruutupuuvillasta sekä violetista sametista. Koristeena on virkattu kukka. Tunika on kooltaan 104 cm. Kaavan tarttee tehdä pieniä korjauksia niin istuvuus paranee. Florafox puuvillakangas on hiukan hankala väritykseltään violetin sijasta siihen sopii mielestäni vielä  limenvihreä.Pitkähihainen tunikan olen tehnyt Daisyrose puuvillakankaasta ja Hilcon Vichy ruutupuuvillasta sekä taskuissa on violettia pallokuvioista puuvillaa. Tunikan koko on 110 cm. Tunikassa on kuminauha pääntiellä ja hihansuissa. Miehustaan ja hihoihin olen ommellut kumilankapoimutuksen.


Sama tunika kuin edellä kankaat vai vaihtuneet.


Samalla mallilla tehty tunika kuin edellä koko on tässä 104 cm. Kankaina on pöllökuvioinen puuvilla, Hilcon Vichy ruutupuuvilla ja pallokuvioinen puuvilla.


Mekko sametista. Mekon vyötärölle olen ommellut koristeen samettinauhasta, pististä ja kangasruususta. Mekon koko on 104 cm. Mekko oli päivän käytössä ja on menossa pesuun, siinä on mustikkaa ja suklaata kohta nähdään tuliko siitä kertakäyttö vaate :)

Kaksi tunikaa ja mekko ovat kokoa 134 cm.  Vaatteet ovat puuvillakankaasta ja mekon helmassa on kukkanauhaa ja pitsiä koristeena.


Legginsejä. Ylemmät legginsit olen ommellut Hilcon pinkistä interlockneulosesta ja niitä on kahdet vajaa mittaiset ja yhdet normaalilla lahkeen mitalla. Alemmat legginsit olen ommellut Hilcon pinkistä viskoosielastaanista. Viskoosielastaani on muuten ihanan tuntuinen materiaali ihoavasten. Legginsit ovat kokoa 134 cm. Isot vaatteet ovat lunastamatta jääneestä tilauksesta.

 Valokuvaaminen ei käy yhtään helpommaksi vaikka tyttö kasvaa. Nykyään jotuu lahjomaan herkuilla että hänet saa malliksi valokuvauksien ajaksi. Eilenkin meni kolme jäätelöä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jätä kommentti